Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

19 novembre 2021

Наталія Валенсія

« Ніколи не кажи « ніколи ! »

Наталія – юрист за освітою, але вже понад 6 років займається улюбленою справою – створенням неймовірно красивих клаптикових панно ! Бо, як каже Наталія, вона дуже любить вигадувати історії, які торкаються її душі.
А допомагає майстрині в цьому техніка арт-квілту, в якій чарівним чином поєднано тканину й машинні рядки. Працює Наталія Валенсія в атмосфері спокою, затишку й гармонії, в супроводі музики. Оскільки, на її переконання, кожна робота має передавати позитивну енергетику автора, і це дуже відчутно.
У 2018 році майстриня вразила киян та гостей міста своїми « Клаптиковими історіями » – персональною виставкою понад 40 своїх панно, що експонувались в будинку Центру Української Культури та Мистецтва.
А Свято Новорічної Іграшки, в якому вона бере участь із 2017 року, це чудовий привід для Наталії Валенсії створити нову колекцію клаптикових робіт з тематичними сюжетами. Дивлячись на них, відвідувачі Свята немов переглядають милі вінтажні листівки, в яких передана новорічна та різдвяна краса європейських містечок.
Наталія Валенсія протягом цього часу неодноразово ставала призером конкурсу на найкращу тематичну роботу в межах Свята Новорічної Іграшки, чим дуже пишається ! До експозиції 2021 року вона підготувала міні-серію нових робіт : « Зимові радощі », « На лісовій галявині » та « Зимова казка ».
Як відомо, під час Свята вже багато років працює легендарна « Зимова канцелярія », де кожен може підтримати традицію святкового листування – підписати своїм близьким красиву новорічну листівочку. Наталія Валенсія дуже любить цю традицію й вирішила підтримати їх.
Задля цього майстриня розробила набір авторських новорічних листівок із репродукціями її клаптикових творів. За словами Наталії, її завжди вражає високий рівень організації цього улюбленого проекту дорослих та дітей. І перебуває у великому захопленні від таланту й креативних задумів інших учасників.
Наталія Валенсія щиро ділиться своїми думками про зимові свята : « Зима – це час дива, казок, кохання, нових очікувань… І, скільки б разів ми не зустрічали це магічне свято, все-одно потрапляємо у дитячий стан віри й чуда, зустрічі з казкою й надією на здійснення мрій. І це так прекрасно… ». Тому щороку участь в Святі Новорічної іграшки для Наталії – це щасливі емоції ! І, насамкінець, додає : « Давайте вірити в чудеса ! Бо мріяти – це ж так просто !!! ».
А подивитись клаптикові шедеври Наталії Валенсії можна з 1 по 28 грудня 2021 року в будинку Центру Української Культури та Мистецтва.

Адреса : Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В,
ст. м. Контрактова площа (вихід з метро в бік Верхнього і Нижнього Валів)

Час роботи виставкових залів на період проведення ХІ Свята Новорічної Іграшки :
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00, Сб.-Нд. – 10:00 – 18:00.

Про "ХІ Свято Новорічної Іграшки"

Запрошення на офіційне відкриття

Наталія Валенсія
Наталія Валенсія
Наталія Валенсія
Наталія Валенсія

see also

Співіснування Світів 2 - 13 липня 2013 року

14 juillet 2013

Наталія Валенсія

19 novembre 2021

Аліна Бусло та успіх її першої персональної виставки !

2 novembre 2021