Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

Центр української культури та мистецтва

Київ, вул. Хорива, 19-В

пн. - пт. 10:00 – 19:00
сб. - 10:00 – 18:00
нд. - вихідний

18 avril 2016

« Ікони – сенс мого життя », 25 березня – 16 квітня 2016 року

***
Дуже дякую організатору цієї виставки Роману Магоцькому. Дуже гарні ікони, а особливо, мені сподобалась карта. Ви дуже великий молодець, що зробили таку роботу. Ви витратили час не марно. Тепер всі люди будуть знати про вас та будуть пам’ятати. Ще хочу подякувати людям, які працюють в Центрі
Мамедова Гульнар

***
Дорогий Роман Магоцький ! Ікона 2013 золото-беж-білий-коричневий – унікальне творіння на білому шовку. Унікальне саме у цих кольорах біло-сіре творіння 2015 чорно-біло-червоне – вже не те. Вибачте за правдивість, на центральному пюпітрі я бачу унікальну ікону « Мадонна з дитям ».

***
Дорогий Роман Магоцький, я вражений виставкою. Кольори досить гарно підібрані, це щось неймовірне. Я бажаю вам успіхів в роботі, яка вам приносить задоволення. Дякую за чудову виставку.
25.03.16

***
Шановний Роман. Дякуємо за цю неповторну казку, що ви творите своїми працьовитими руками. Це Божий дар і хай вам Бог допомагає ! Діденко Лілія

***
Дуже дякую за отримане задоволення від ваших робіт. Творіть більше ікон та картин, що славлять Бога ! Здоров’я вам та успіхів та многії літа. Наталья

***
Пане Роман. Дякую вам за ваші прекрасні роботи в техніці бісерної вишивки. Кращі серед робіт : Ісус Христос-Син. Він дуже близький духові нашої країни. Єдине побажання : не вишивайте лики (обличчя святих не повинне торкатися обличчя, рук). Сприйміть це як добру пораду. Благослови Вас Господь пане Романе.
Мирослав

***
Очень красиво, светло и радостно. Спасибо Вам, Роман, большое за труд !
Екатерина Николайчук

***
Шановний пане Романе ! Дякую вам за вашу майстерність і невтомну працю !Сили вам і натхнення у подальшому !
Наталя

***
Шановний пане Романе, Ваш талант від Господа Бога Ісуса Христа. Я багато бачила картин, подорожуючи по країнах світу. В тім ваші вищого ґатунку. Бажаю вам в подальшому житті здійснювати усі ваші задуми в унікальному творчому мистецтві. Здоров’я вам і радості в серці.
Любов Іванівна

***
Дуже гарно і цікаво.
Давід, 6 років

***
Очень талантливо, красиво, необычно !
Людмила Михайловна

***
Восторг, восхищение, умиление. Преклоняюсь перед талантом этого молодого, замечательного человека. Роман ! Вы молодец. Здоровья, терпения и новых прекрасных работ.
Антонина

***
Роману Магоцькому щира подяка за такі чудові роботи ! Серце тішать ! Ми з сином були вражені такою проникністю та красою картин !
Сім’я Потєхіних

***
Дуже дякую Романе !! Щире бажання здоров’я, всього найкращого !!
Світлана

***
Дуже вдячні авторам за титанічну працю. Це просто вражає ! Отримати насолоду від споглядань ваших творів. Дай, Боже, вам здоров’я та наснаги !
Тетяна та Ольга

***
Вражаюча виставка ! Щиро вдячна авторам за безцінні твори ! Бажаю творчих успіхів та наснаги !
Віра

***
Дякую за таку цікаву виставку. Хай Господь благословить автора.
4.04.16

***
Слів не вистачає. Побачивши ці шедеври, дуже вдячна вам, Романе ! Ви молодець ! Така гордість за українця.
Валентина

***
Клас.
05.04.16

***
Дуже вдячні за виставку. Діти в захваті ! Дякуємо !
Школа-інтернат №5

***
Дуже цікава виставка, хай Господь йому допомагає. Дякую !

***
Надзвичайно талановиті роботи. Багато душі, відчувається, що все пропускалось через серце й ще відчувається натхнення. Вам ще цікавіших нових робіт. Дякую.
06.04.16

***
Це вражає ! Дякую за експозицію !
06.04.16

***
Краса неймовірна ! Враження чудові !

***
Великий уклін та повага молодому автору з вишивки бісером, Роману Магоцькому. Його роботи своєю красою захоплюють подих. Натхнення та творчих досягнень молодому митцю.
Валентина

***
Дуже вдячні за вашу роботу ! Дуже красиво.
07.04.16

***
Вдячні за творчість. Успіхів та натхнення, терпіння. Захоплені вашими роботами, краса неймовірна. Хай Бог буде завжди з вами і Святий Дух укріпляє.
07.04.16

***
Дякую тобі, Романе за чудові роботи. Хай тобі щастить у всьому. Слава Україні !
Сидоренко М.П

***
В праздник Благословения, благодарим вас за ваше творчество, за свет, который исходит от ваших работ !

***
Дякую ! Натхненна праця, сяйво сили. Тендітлива у проникливому русі, сформована у вдячності молитві, нехай серця відчувають та відкривають очі до глибини, що ллється крізь коріння, благословіння втіляючи в простір.
Леся

***
Дуже вдячні за духовну красу ! Натхнення…
Люлько Євгенія

***
Вельмишановний Роман ! Ви щаслива людина. Жалкую, що старенька, але нічого не пізно. Нехай Господь Бог вам допомагає у спасінні. Висловлюємо вам велику подяку, повагу до вас, як митця. Радію за вас, нехай у вашому серці горить вогонь до праці з’єднання Неба і Землі.
Марія

***
Дякую за виставку з бісерними роботами. Особливо сподобались роботи старих митців, цікаво бачити наші традиції. Надіюсь вони будуть надихають мене і людей на створення краси ! А нові майстри також не відстають
Логовська Лілія

***
Дякую Богові за талановитих людей України ! Роману бажаю терпіння, наснаги, натхнення та рясних Божих благословень на виконання подальших робіт та створення цікавих проектів, які послужать нашому народу на здобування, об’єднання та всеоб’єдної любові один до одного !

***
Большое спасибо за ваше искусство и ваш талант. Меня поразили две иконы Иисуса, взгляд как живой, смотрит прямо в душу. Я преклоняюсь пред вашим талантом и желаю вам долго-предолго жить и творить такие чудеса.
Панькина Н.И

***
Шановний Романе ! Виставка чудова ! Ви прекрасна, щира, патріотична людина, яка своїм мистецтвом дарує кожному частинку доброти, натхнення, теплоти, любові до світу, до Бога, до свого рідного краю. Щастя вам на вашому довгому життєвому шляху, творчих злетів, звершень перемог натхнення, любові та Божих благословінь. Нехай здійснюються ваші мрії !!
Тетяна

***
Романе ! Чудові роботи, гарна тема. Хай Господь Бог благословить на подальшу роботу
Валентина

***
Романе ! Вражений від вашої працездатності та таланту. Щиро Бажаю здоров’я, наснаги і вдячних відвідувачів
Дмитро

***
Романе ! Про вашу виставку дізнались у соцмережах – ми з вами друзі по « ФБ ». І ось сьогодні почуваюсь натхненно !! Я відвідала вашу неймовірну виставку. Хай Господь оберігає вас і надихає на таку неймовірну творчість. Дуже дякую вам, просто захват !
Олена Соколюк

***
Well Done !! Молодець !!
14.04.16

***
Ромчику, Ви Диво-Майстер, низько вклоняюсь Вам. Вдячно і ще раз вклонюсь. Вірю, що з часом Україна розквітне, тому що у неї такі талановиті діти. Здоров’я і щастя вам на довгі роки. Натхнення, нових творень на радість вам і глядачам
16.04.16

***
Класс, супер. Мені сподобалось
16.04.16

***
Дякую за гарну виставку ! Бажаю подальшої плідної праці !!!

Детальніше про виставку

see also

Художня виставка « Україна очима дітей », 01 – 07 липня 2014 року

22 juillet 2014

Виставка « Йдемо назустріч вічному » 04 – 24 лютого 2021 року

3 mars 2021

Виставка « Ми – бойчуківці ! », 14 лютого – 02 березня 2014 року

22 juillet 2014